Slapukais vadinami informacijos elementai, perkeliami iš interneto svetainės į jūsų kompiuterio standųjį diską. Tai nedideli informacijos failai, kurie leidžia interneto svetainėms išsaugoti ir vėl pasiekti informaciją apie naudotojo naršymo įpročius. Slapukus naudoja dauguma interneto svetainių, nes jie yra viena iš daugybės priemonių, kurios padeda pritaikyti interneto turinį prie naudotojų poreikių. Slapukai leidžia interneto svetainėms teikti prie naudotojų poreikių pritaikytas paslaugas. Slapukų būna skirtingų: laikinieji slapukai (arba seanso slapukai) – pašalinami, kai užveriama naršyklė; nuolatiniai slapukai – nepašalinami ir lieka tol, kol pašalinami aktyviais veiksmais arba kol baigiasi jų galiojimas.
Sulčių pasterizatoriai HEAT 350-500 / 900-1100
Pasterizatoriai HEAT yra naudojami sulčių pasterizavimui – apdorojimui karščiu prieš išpilstant.
Našumai: HEAT 350-500 – 350-500 l/h, HEAT 900-1100 – 900-1100 l/h.
● Maksimali kaitinimo temperatūra - 90ºC.
● Vamzdžio formos spiralė pagaminta iš nerūdijančio plieno.
● Sultys teka į vamzdžio formos spiralę, kurią supa karštas vanduo (vamzdis-vamzdyje technologija).
● Spiralė yra integruota į kaitinimo katilą, taip sutaupoma erdvė ir neprarandamas karštis, kai kaitinamas vanduo pumpuojamas į išorinį šilumokaitį. Taip sutaupoma iki 15-20% energijos, skirtos kaitinimui.
● Automatinė vandens ir sulčių temperatūros kontrolė skaitmeninio termostato pagalba.
● Automatinis sulčių temperatūros reguliavimas: sulčių temperatūra (išpilstymo temperatūra) lengvai keičiama skaitmeniniame ekrane.
● Automatiniai vožtuvai neleidžia sultims išbėgti esant žemesnei temperatūrai nei nustatyta.
● Sumontuotas ant ratukų.
● Greitas ir lengvas valymas.
● Galimas dujinis arba dyzelinis variantas.
Daugiau informacijos:
Pasterizatorius HEAT 350-500
Puikus pasirinkimas nedideliam/vidutiniam užimtumui.
Pamatyti techninę įrenginio specifikaciją.Pasterizatorius HEAT 900-1100
Idealus pasirinkimas dideliam sulčių kiekiui pasterizuoti.
Pamatyti techninę įrenginio specifikaciją.